Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu?

Biyografi Haberleri

Tüm Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken Tele 1 kanalının sunucusu Burçin Atılgan attığı bir tweetle gündem oldu. Sosyal medya gündem olmasının ardından “Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu?” gibi sorular sıkça araştırılıyor. Peki, Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu? İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli depremler 10 ili etkilemiş ve yıkılan binaların enkazı altında kalan 36 binden fazla insan vefat etmişti. Tele 1 kanalının sunucusu Burçin Atılgan ise sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorum gündem oldu. Atılgan paylaşılan fotoğrafa yaptığı yorum kısa sürede büyük tepki çekti. Peki, Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu? Detaylar haberimizde…

Burçin Atılgan kimdir kaç yaşında? Burçin Atılgan neden gündem oldu?

BURÇİN ATILGAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA? BURÇİN ATILGAN NEDEN GÜNDEM OLDU?

Burçin Atılgan 50 yaşındadır. Doğum tarihi 21 Temmuz 1971’dir

Tele 1 kanalının sunucusu Burçin Atılgan, bir sosyal medya paylaşımına yaptığı yorum ile tepki çekti.

Atılgan, deprem bölgesinde gönüllü çalışan ekipteki kadınları giyiminden dolayı hedef aldı. Atılgan, peçeli kadınların fotoğrafının altına ''İnsan mı bunlar?'' yazdı. Yoğun bir tepkiyle karşılaşan sunucu hesabını kilitledi.

Burçin Atılgan TELE 1 hafta sonu Ana Haber-Haber Spikeri ve Sunucu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul Üniversitesi turizm ve otel yönetimi bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından spikerlik kursu sonrası mesleki kariyerine adım atmıştır.

1994 senesinde, HBB kanalında seslendirme spikeri ve haber muhabiri olarak çalışmaya başlayan Atılgan, sonrasında Kanal 6’ya geçmiş ve uzun seneler ana haber spikeri olarak görev yapmıştır. Bir süre evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra çalışmaya ara vermiştir.

Daha sonra, Star TV ve Cine5 ekranlarında çalışma hayatına devam etmiş, Show TV’de yayınlanan Sabah Haberleri programını Caner Karaer ile beraber sunmuştur. Ayrıca Herkes İçin Sağlık isimli programı ve Gün Ortası Haberleri programını sunmuştur. Skytürk 360 kanalda Haber spikeri olarak görev yapmasının yanında Medya 360 adlı tartışma programını da sunmuştur.

Yeditepe Üniversitesinde Kurumsal İletişim Uzmanlığı, Dialog Anlatım İletişim adlı kuruluşta Spikerlik Sunuculuk ve Röportaj Teknikleri üzerine eğitmenlik yapmaktadır. BBS Organizasyon firmasının da kurucu ortağıdır.

En son ise TELE 1 hafta sonu Ana Haber bültenini sunmaya devam etmiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...