CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Kimdir? Bülent Nuri Çavuşoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Kariyeri ve öğrenim hayatı…

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Kimdir? Bülent Nuri Çavuşoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Kariyeri ve öğrenim hayatı…

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kimdir? Bülent Nuri Çavuşoğlu kaç yaşında, nereli? Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun vaatleri nedir? CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun hayatı ve biyografisi

Yerel seçimlere yaklaşırken belediye başkan adaylarının hayatları ve araştırılmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu hayatı ve biyografisi haberimizde.

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Bülent Nuri Çavuşoğlu, 01 Ağustos 1974 tarihinde Denizli ili Serinhisar ilçesinde doğdu. Emekli öğretmen bir babanın ve ev hanımı bir annenin 2 erkek çocuğundan biridir. 

İlk ve ortaokulun ardından, Lise yıllarını Denizli Cumhuriyet Lisesi yatılı (1 yıl) ve Torbalı Sağlık Meslek Lisesinde yatılı olarak tamamladı.
1993-1999 yılları arasında İzmir 'e sağlık memuru olarak çalıştı. Sağlık memuru olduğu sırada Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini Kazandı.

2000 yılında Denizli barosuna bağlı bir avukat olarak çalışmakta olduğu yıllarda Turizm sektörüne bağlı bir Aile şirketi kurdu.

2010-2012 yılları arasında CHP Denizli İl Başkan Yardımcılığı, 2013-2016 ve 2020-2023 yılları arasında CHP Denizli İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Şuan mevcut CHP Parti Meclisi Üyesi olup  Örgüt ve Örgütlenme Koordinatörü görevini yürütmektedir.

Bülent Nuri Çavuşoğlu evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...