CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir Kimdir? Cafer Pekdemir kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir Kimdir? Cafer Pekdemir kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? 

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir kimdir? Cafer Pekdemir kaç yaşında, nereli? Cafer Pekdemir’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Cafer Pekdemir’in vaatleri nedir? CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir’in hayatı ve biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerindeki adaylarını açıklamaya devam ediyor. CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir oldu. Peki Cafer Pekdemir kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cevabı haberimizde.

CAFER PEKDEMİR KİMDİR? 

Cafer Pekdemir 13 Mart 1969’da Diyarbakır ili Lice ilçesinde esnaf bir baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokulu Diyarbakır Ali Paşa İlkokulu’nda bitirdi. Ortaöğrenimini Diyarbakır Lisesi’nde tamamladı. 

Nakliye, lojistik, inşaat, tarım ve restoran-cafe konaklama sektörlerinde ticaret faaliyetlerinde bulundu. Hayatının büyük bir bölümü Türkiye’nin farklı şehirlerinde geçti. Bir çok STK’da yönetim faaliyetlerine devam etmektedir.

Evli ve 5 çocuk babası olan Cafer Pekdemir iyi derecede işaret dili, orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...