CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila Kimdir? Atlıhan Atila nereli, kaç yaşında, mesleği ne? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila Kimdir? Atlıhan Atila nereli, kaç yaşında, mesleği ne? 

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila kimdir? Atlıhan Atila kaç yaşında, nereli? Atlıhan Atila'nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Atlıhan Atila'nın vaatleri nedir? CHP Erzurum Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila'nın hayatı ve biyografisi

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını açıklamaya devam ediyor. CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila oldu. Atlıhan Atila'nın hayatı ve biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila memleketi neresi, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 

ATLIHAN ATİLA KİMDİR?

Atlıhan Atila mimar olarak çalışma hayatını sürdürmektedir. 31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti’den Erzurum Yakutiye Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştur.  

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...