CHP Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek Kimdir? Tacettin Kepenek kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Tacettin Kepenel eğitim hayatı ve kariyeri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek Kimdir? Tacettin Kepenek kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Tacettin Kepenel eğitim hayatı ve kariyeri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek kimdir? Tacettin Kepenek kaç yaşında, nereli? Tacettin Kepenek’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Tacettin Kepenek’nun vaatleri nedir? CHP Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek’nun hayatı ve biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz günlerde 209 belediye başkan adayını daha açıklandı. Açıklanan adayların hayatları, ne iş yaptıkları, kaç yaşında oldukları, memleketleri araştırılmaya başlandı. CHP Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Tacettin Kepenek'in hayatı ve biyografisi haberimizde.

TACETTİN KEPENEK KİMDİR?

Tacettin Kepenek, 1967 yılında doğdu. İlk ve ortaokulu Sivas'ta bitirdi. Ardından ortaöğrenimini 1980-1983 yıllarında Sivas Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nde İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde 1987 tamamladı. 
Çalışma hayatına inşaat mühendisi olarak başlayan Kepenek, çeşitli şirketlerde mühendis ve genel müdür olarak çalışmıştır.

Sivas Belediyesi Proje İnşaat’ında Yönetici Müdür olarak yaklaşık 6 yıl, Sivas Belediyesi’ne bağlı SİBESKİ’de Genel Yönetici olarak 1,5 yıl görev yaptı. 

Tacettin Kepenek, Yıltaş Anonim Şirketi’nde Genel Müdür olarak 2009-2013 yılları arasında görev yaptı. 2014 yılından sonra serbest olarak inşaat mühendisiliği ve gayrimenkul değerleme ve proje geliştirme hizmetleri vermektedir.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...