Erhan Güzel kimdir, aslen nereli? CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel'inÇatalca vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erhan Güzel kimdir, aslen nereli? CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel'inÇatalca vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel kimdir? Erhan Güzel kaç yaşında, nereli? Erhan Güzel’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Erhan Güzel’in vaatleri nedir? CHP İstanbul Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel’in hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Erhan Güzel İstanbul Çatalcalı mı, kimdir? Erhan Güzel nereli, kaç yaşında?

ERHAN GÜZEL KİMDİR?

1979 yılında İstanbul Çatalca’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ferhatpaşa İlkokulu ve Çatalca Lisesinde tamamladı. Lisan eğitimini Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.

2005 yılında kurucu olduğu mühendislik ofisinde proje alanında faaliyetler göstererek bir çok projeye imza attı.

2009 yılında Çatalca Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2014 yılında CHP Meclis Üyesi olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Mecliste İmar Komisyon Başkanlığı, Tarım, Orman ve Hayvancılık Komisyon Başkanlığı, Meclis 2. Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu.

Çatalca Belediyesi teknik müdürlüklerinde sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel Masalar Koordinatörlüğü’nde Meclis Üyeleri İşlerinden Sorumlu Koordinatör olarak görev aldı.

ERHAN GÜZEL'İN VAATLERİ

31 Mart Seçimlerinde  CHP Çatalca Belediyesi adayı olan Erhan Güzel adaylığının açıklanması ardından seçim çalışmalarına başladı.
Siyasetçilerin vatandaşı ayağına çağırdığı değil; siyasetçilerin vatandaşın ayağına gittiği, herkesin ulaşabildiği bir yönetim anlayışının egemen olacağını söyleyen Erhan Güzelin seçim vaatleri belli olmaya başladı.

Erhan Güzel, Vergi Dairesi sorununun çözümü için Çatalca Vergi Dairesinin açılması,

‘’Üreten Kent Çatalca’’ vizyonuyla istihdam sorunun çözümü,

‘’Çatalca’ya Tam Yol İleri’’  vizyonuyla ulaşım sorunun çözülmesi,

Pazar esnafının sorunlarıyla ilgili çözümler üreteceğine dair konuştu.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...