Esat Tanık kimdir? AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık Çeşmeli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Esat Tanık kimdir? AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık Çeşmeli mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık kimdir? Esat Tanık kaç yaşında, nereli? Esat Tanık’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Esat Tanık’ın vaatleri nedir? AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Esat Tanık Çeşmeli mi, kimdir? Esat Tanık nereli, kaç yaşında?

ESAT TANIK KİMDİR?

1980’de İzmir'de dünyaya gelen Esat Tanık, genç yaşlarda tenise ilgi duymaya başlamasıyla birlikte Romanya'ya giderek tenis eğitimi almıştır. 1991 yılında "genç milli tenis oyuncusu" unvanını kazandı. 12-14 ve 16-18 yaş gruplarında katıldığı yarışmalarda Türkiye şampiyonu olan Tanık, Avrupa Ferdi ve Takım Şampiyonaları'nda ülkemizi başarıyla temsil etti. Lise eğitimini tamamlamasının ardından 1998’de profesyonel tenis kariyerine ilerleyen Esat Tanık, kısa sürede önemli başarılar elde etti. Uluslararası arenada tanınan bir sporcu haline gelmiş oldu. 26 yaşında profesyonel tenis kariyerini bitirdikten sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Texas Tech Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra kendi tenis akademisini kuran Tanık, sporcu kimliğini eğitmenlikle birleştirerek, genç sporculara tenis eğitimi verdi ve Tanık, sporun yaygınlaşmasına ve gençlerin yeteneklerini geliştirmesine katkı sağladı.

ESAT TANIK'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında Esat Tanık;

Balıkçı barınaklarına sahip çıkacağını, 
Oradaki tarım, çiftçilikle uğraşan insanlara sahip çıkacağına,
Oradaki insanları teşvik edeceğine,
Ürünleri yurt dışına pazarlamak için onlara destek olacağına söz vererek vaatlerde bulunmuştur. 

Esat Tanık’ın Vaatlerinin de yer aldığı konuşması şu şekildedir:

“Hepimizin amacı olan, ayırmadan ayrıştırmadan, Çeşme'mizi geleceğe taşıyacak projelerimizi hayata geçirmek için elimizden gelen her şeyi hep birlikte yapacağız. Çeşme'mize spor turizmini getirerek 4 mevsim yaşayan bir yer haline getirmek bizim en büyük hayalimiz. Bu hayali gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyor, bu hayale her geçen gün sağlam adımlarla ilerliyoruz.”

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...