Levent Çağlancı kimdir? AK Parti Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı'nın hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Levent Çağlancı kimdir? AK Parti Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı'nın hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı kimdir? Levent Çağlancı kaç yaşında, nereli? Levent Çağlancı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Levent Çağlancı’nın vaatleri nedir? AK Parti Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Levent Çağlancı Polatlılı mı, kimdir? Levent Çağlancı nereli, kaç yaşında?

LEVENT ÇAĞLANCI KİMDİR?

1986’da Ankara'da doğan Levent Çağlancı, ilkokuldan mezun olduktan sonra Polatlı Anadolu Lisesine başlayarak oradan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra 2009 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuk Anabilim Dalında tamamladı. Doktorasını 2019- 2023 yıllarında da Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuk Anabilim Dalında tamamladı.

2010 yılında bir yıl süreyle Ankara Barosuna bağlı stajyer avukatlık yapmıştır. Stajı bittikten sonra 2011-2012 arasında kendi avukatlık firmasını kurarak serbest avukatlık yapmıştır. 2012 2018 yılları arasında ise Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu'nda Hukuk Uzmanı olarak görev almıştır. 2018 2023 yılları arasında ise Tarım ve Orman Bakanlığı'nda uzman olarak görev yapmıştır.

Ayrıca Polatlı Ülkü Ocaklarında farklı görevler, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Yönetim Kurulu üyeliği, MHP 12. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu Mezuniyeti, Türk Hukuk Enstitüsü İstişare Heyeti üyeliği, TÜRKATA Stratejik Araştırmalar Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, MHP Ankara 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili Adaylığı Gibi görevler de yapmıştır.

İyi derecede İngilizce bilen Levent Çağlancı, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

LEVENT ÇAĞLANCI'NIN VAATLERİ

Levent Çağlancı, “Biz Polatlı’ya sevdalıyız diye başladığı sözlerine burası bizim kendi toprağımız, Atamız burada yatıyor. Kendi anamız burada, babamız burada, köyüm burada benim her şeyim burada. Ben burada Allah nasip ederse burada öleceğim. Hemşehrilerimizin isteklerine kulak vermek ve onlara yardımcı olmak, toplumsal birlikteliğimizin ve dayanışmamızın en önemli göstergesi. Rabbim, bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hemşehrilerimizin isteklerini dinlemeye, çözüm yollarımızı anlatmaya devam ediyoruz...” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafları, pazarları, mahalleleri, teşkilatı, öğrencileri, yaşlıları, hekimleri, itfaiye ekiplerini ve daha birçok yeri ve kişiyi ziyaret etti ve onların istek ve talepleri doğrultusunda vaatlerini sıralayarak her zaman her konuda yanlarında olacağına söz verdi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...