ŞAHİNLER ÇETESİ lideri Mehmet Şahin kimdir? Şahinler Çetesi çökertildi!

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ŞAHİNLER ÇETESİ lideri Mehmet Şahin kimdir? Şahinler Çetesi çökertildi!

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Twitter hesabından Şahinler Çetesi’ne düzenlenen operasyonu duyurdu. Yaptığı açıklamadan sonra vatandaşlar arama motorlarında Şahinler Çetesi lideri Mehmet Şahin kimdir? Şahinler Çetesi’nin suçları neler? sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. İşte o detaylar…

Şahinler Çetesi olarak bilinen ve başlarından Mehmet Şahin’in bulunduğu çete çökertildi. Çetenin çöketilmesi ile ilgili olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından açıklamadan bulundu. Yaptığı açıklamada “İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz.” İfadelerini kullandı.

ŞAHİNLER ÇETESİ lideri Mehmet Şahin kimdir? Şahinler Çetesi çökertildi!

ŞAHİNLER ÇETESİ’NE BÜYÜK OPERASYON

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Şahinler Çetesi’nin lideri Mehmet Şahin tutuklandı.

Şahinler Çetesi’ne yönelik İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 41 kişi gözaltına alındı.

Operasyonda 6 ruhsatsız adet tabanca ve 660 adet fişek, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik ederek “Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz Milletimizin duaları sizlerle.” İfadelerini kullandı.

Çetelere yapılan operasyonlarla ilgili olarak da “Hiçbiriniz yüce Türk adaletinden kaçamayacaksınız ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞAHİNLER ÇETESİ lideri Mehmet Şahin kimdir? Şahinler Çetesi çökertildi!

ŞAHİNLER ÇETESİ LİDERİ MEHMET ŞAHİN KİMDİR?

İstanbul merkezli olarak Şahinler Çetesi’ne 7 ilde operasyon düzenlendi. Çete lideri Mehmet Şahin İstanbul’da yapılan operasyonda tutuklandı. Mehmet Şahin ile birlikte çete üyesi 41 kişi gözaltına alındı. Şahinler Çetesi ve Sarallar Çetesi arasında gerçekleşen olaylardan dolayı birçok kişi hayatını kaybetmiş ve olaylar kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Sarallar-Şahinler çatışmaları 2004 yılları ve 2017 yılları arasında oldukça şiddetini arttırmıştır.  Şahinler Çetesi’nin üyelerinin ve Mehmet Şahin’in birçok suç faaliyetinde bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...