Şahinler suç örgütüne operasyon: Onlarca kişi gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberi: Kamuoyunda Şahinler olarak bilinen suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda elebaşı dahil 41 kişi gözaltına alındı. Ses getiren operasyonla ilgili açıklama yapan Bakan Yerlikaya, "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlar Şahinler çetesi olarak bilinen örgüt çökertildi." dedi. Öte yandan çeteye yönelik baskın anları aksiyon filmi sahnelerini aratmadı.

Güvenlik güçlerinin suç ve suç örgütleriyle mücadelesi amansız bir şekilde devam ediyor. Neredeyse her gün suç yapılanmalarına büyük çaplı operasyonlar düzenleniyor.

Bu kapsamda yeni bir suç örgütü operasyonunun adresi İstanbul merkezli 7 ildi...

18 EYLEM TESPİT EDİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, kamuoyunda Şahinler olarak bilinen ve liderliğini Mehmet Şahin'in yaptığı öne sürülen organize suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüt yöneticilerinin ve üyelerin karıştığı toplam 18 eylem tespit edildi.

EYLEMLERE 56 ÖRGÜT YÖNETİCİSİ VE ÜYESİ KARIŞTI

İletişimin dinlenmesi tedbiri de uygulanan örgüte yönelik mağdur ile tanık beyanları, rapor ve tutanak içerikleriyle elde edilen deliller sonucu tespit edilen eylemlere 56 örgüt yöneticisi ve üyesinin karıştığı belirlendi.

7 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Tespit edilen 56 şüpheliden 4'ünün yurt dışında olduğu, 3'ünün ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Kalan 49 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın ve Samsun olmak üzere toplam 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

41 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 41şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik yakalama çalışmaları ise sürüyor.

BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

Bakan Yerlikaya, ses getiren operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Bakan Yerlikaya, şunları söyledi; 

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı organize suç örgütü üyelerine yönelik İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun'da 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyonda 41 şahıs yakalandı.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Operasyonda 6 ruhsatsız adet tabanca ve 660 adet fişek, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi. Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum.

"HİÇBİRİNİZ YÜC TÜRK ADELETİNDEN KAÇAMAYACAKSINIZ"

Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz Milletimizin duaları sizlerle. Hiçbiriniz yüce Türk adeletinden kaçamayacaksınız! Ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...