Aylin Çoşkun’un eşi Volkan Arslan kimdir? Volkan Arslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Aylin Çoşkun’un eşi Volkan Arslan kimdir? Volkan Arslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son dönemde sosyal medyada oldukça gündem olan Aylin Çoşkun ve Volkan Arslan hakkında arama motorlarında “Aylin Çoşkun’un eşi Volkan Arslan kimdir? Volkan Arslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?” soruları araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar…

Sosyal medyada Aylin Çoşkun’a aldığı pahalı hediyeler ile gündem olan Volkan Arslan hakkında arama motorlarında “Aylin Çoşkun’un eşi Volkan Arslan kimdir? Volkan Arslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?” sorgulamaları yapılıyor.

Aylin Çoşkun ve Volkan Arslan çifti görkemli bir düğünle evlenmiştiler. Aylin Çoşkun 45 yaşında olduğunu ve 2 senedir tüp bebek tedavisi gördüğünü bu sebepten dolayı 16 kilo aldığını açıklamıştı. Aylin Çoşkun ve Volkan Arslan çifti bu sefer pahalı hediyeler ile gündemde. Volkan Arslan tarafından eşi Aylin Çoşkun’a alınan hediyeler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Peki, Peki Aylin Çoşkun kimdir, eşi Volkan Arslan kimdir, ne iş yapıyor? 

Aylin Çoşkun’un eşi Volkan Arslan kimdir? Volkan Arslan kaç yaşında, ne iş yapıyor?

VOLKAN ARSLAN KİMDİR?

Volkan Arslan iş adamıdır. Volkan Arslan ve Aylin Çoşkun çifti Eylül 2019 tarihinde evlendiler. Aylin Çoşkun Hürriyet’in Kelebek ekinde yaptığı bir röportajda “12 yıldır Volkan Aslan ile birlikteyim ve onu çok seviyorum. Hayalimdeki adamla beraberim. Bunca yıldır maddi anlamda ikimizin de birbirimize bir artısı olmamıştır. Tabii ki bana jestler yaptı… ama bana para vermek falan... Ben öyle bir kadın değilim.” İfadelerini kullandı.

AYLİN ÇOŞKUN KİMDİR?

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da Türk asıllı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İzmir'de Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra, 1997 yılında Miss Globe yarışmasında Türkiye Güzeli seçildi.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

Aylin Çoşkun bir röportajında göz hastanesinin ortağı olduğunu ve ses-ışık sistemi işi olduğunu söylemiştir. Bunların haricinde anonim şirketleri ve yurtdışı bağlantılı organizasyon işleri olduğundan bahsetmiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...