Timsahın karnı kesildi, içinden çocuk cesedi çıkarıldı

Düzenleyen:
Timsahın karnı kesildi, içinden çocuk cesedi çıkarıldı

DÜNYA Haberleri

Endonezya’nın Doğu Kalimantan bölgesinde 8 yaşındaki Dimas Mulkan Saputra, babasıyla birlikte nehir kenarında balık avlıyordu. Aniden dev bir timsah kendisini yakaladı ve nehre doğru çekmeye başladı.

Endonezya’nın Doğu Kalimantan bölgesinde 8 yaşındaki Dimas Mulkan Saputra, babasıyla birlikte nehir kenarında balık avlıyordu. Aniden dev bir timsah kendisini yakaladı ve nehre doğru çekmeye başladı. Babası Subliansyah timsahın peşinden gitti ve yumruklayarak oğlunu kurtarmaya çalıştı. 8 metre uzunluğundaki timsah, çiğnemeden tek seferde çocuğu yuttu ve dalarak nehirde kayboldu. Bölgede geniş çaplı aramalar yapıldı ve timsah ertesi gün bulundu. Kurtarma ekipleri timsahın karnını yardı ve çocuğun cansız bedenini çıkardı. Görevliler, çocuğun tüm organlarının tam olduğunu ifade ettiler. Acılı baba, en azından çocuğunun bir mezarı olacağı için teselli buldu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...