Biden'a canlı yayında telefon şakası

Düzenleyen:
Biden'a canlı yayında telefon şakası

DÜNYA Haberleri

Beyaz Saray’da Noel kutlamaları yapan ABD Başkanı Joe Biden’a telefon şakası yapıldı. Biden durum karşısında sakinliğini korurken, telefon bağlantısı kesildi.

ABD Başkanı ve eşi Jill Biden Beyaz Saray’da Noel kutlamaları sırasında ailelerden telefon aldılar. Biden ve First Lady bir aile ile canlı sohbet yaparken ilginç bir olay yaşandı. 

Biden'a canlı yayında telefon şakası

Noel dileklerini sunan aile üyesi Jared, "Let's go Brandon" (Hadi gidelim Brandon) dedi. Bu ifade özellikle ülkedeki sağcı kesim tarafından Biden'a hakaret olarak kullanılıyor.

Biden'a canlı yayında telefon şakasıBiden çiftinin yeni köpekleri Commander (Komutan)

Joe Biden bu durum karşısında sakinliğini koruyarak ''Hadi gidelim Brandom, evet katılıyorum'' dedi ve kısa bir sessizlik oluştu. Ardından ABD Başkanı, Jared'le tekrar konuşmaya çalışırken telefon bağlantısı kesildi.

''HADİ GİDELİM BRANDON'' OLAYI NEDİR 

"Haydi gidelim Brandon" ifadesi, Alabama eyaletinde 2 Ekim'de düzenlenen bir NASCAR yarışı sonrasında popülerlik kazanmıştı. Bir haber muhabiri, müsabakanın kazananı yarış pilotu Brandon Brown'la söyleşi yapmak isterken, tribünlerden Biden'a küfürlü sloganlar yükselmeye başlamıştı.

Canlı yayın sırasında sloganlar arka planda duyulurken, muhabir Brown'a tribündekilerin kendisi için tezahürat yaptığını ve "Hadi gidelim Brandon" dediklerini söylemişti.
Bu olayın ardından internette viral olan ifade, eski ABD Başkanı Donald Trump destekçileri tarafından mitinglerde de kullanılmıştı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...