Elon Musk'tan ilginç çıkış: Putin'i dövüşe davet etti

Düzenleyen:
Elon Musk'tan ilginç çıkış: Putin'i dövüşe davet etti

DÜNYA Haberleri

Sosyal medya hesabından ilginç bir çıkış yapan Elon Musk, Putin'i teke tek dövüşe davet ettiğini açıkladı.

Teknoloji devi  SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Kremlin Sarayı’nın Rusça olan Twitter adresini ekleyerek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ilginç bir davette bulundu. Musk, Putin’e meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti. 

"BAHİS KONUSU UKRAYNA'DIR"

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken, SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk’tan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ilginç bir teklif geldi. Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Putin’e meydan okuyarak, “teke tek dövüş” teklif etti. Musk, paylaşımında Kremlin Sarayı’nın Rusça olan Twitter adresini ekleyerek, “Bahis konusu Ukrayna'dır. Bu kavgayı kabul ediyor musunuz?" dedi.

Elon Musk, şubat sonlarında Rus saldırıları karşısında Ukrayna'ya destek amacıyla internet hizmetinin sekteye uğramaması için Starlink uydularını etkinleştirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...