Hayvan leşlerinden ayakkabılar

- Güncelleme:
Hayvan leşlerinden ayakkabılar

Dünya Haberleri

Bir şirket, hayvan ölüleri ya da ölen hayvanların parçalarından ilginç ayakkabılar yapıyor. Astronomik fiyattan satılan ayakkabılar büyük talep görüyor.

Iris Schieferstein'in ölen hayvanlardan yaptığı sıra dışı tasarımları 6 bin dolardan satılıyor. Bu tür tasarımlara merakıyla tanınan Lady Gaga da şirketin müdavimlerinden. nbsp;
Schieferstein'in en garip tasarımlarından biri iki güvercin ölüsünden meydana geliyor. At toynaklarının oyulmasıyla yapılan ayakkabılar da ilginç tasarımlar arasında. Almanya'da Berlin'de yaşayan 45 yaşındaki tasarımcı, yaptığı ayakkabıların çoğunu bir kasaptan alıyor. Kasap, etleri alıp kalan kısımları bu yağlı müşterisi için ayırıyor. Schieferstein de bunları kullanılır hale getirmek için uzun ve zorlu bir işe girişiyor. Schieferstein, hayvan artıklarından ayakkabı yapmanın pis bir iş olduğunu ama çok para getirdiği için buna katlandığını söyledi.

FOTO GALERİ


Schieferstein'in en ilginç tasarımı ise tamamen yılan derisinden yaptığı ayakkabı. Ayakkabının üzerine kendi kuyruğunu yiyen bir yılan yerleştririlmiş.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...