Evde dehşet! Köpek delirdi, sahibesini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Evde dehşet! Köpek delirdi, sahibesini öldürdü

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere'de bir kadın, sahibi olduğu köpeğin saldırısına uğrayarak feci şekilde hayatını kaybetti.

İngiltere’nin Rotherdam şehrinde iki çocuk annesi Joanne Robinson (43), evde Amerikan Bully XL cinsi Rocco isimli köpeğin saldırısına uğradı. Köpek, misafirlikten dönen kadını boğazından yakalarken erkek arkadaşı Jamie Stead, canavarla savaşarak Robinson’u kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

"KÖPEK BİR ASLANDAN DAHA BÜYÜK"

Talihsiz kadın Robinson, aldığı derin yaralardan dolayı hayatını kaybederken, erkek arkadaşı Stead da ağır şekilde yaralandı. Joanne'nin annesi Dotty Robinson, “Olanlara inanamıyorum, şoktayım. Umarım kızımın ölümü çabuk olmuştur ve çok fazla acı çekmemiştir” dedi.

Evde dehşet! Köpek delirdi, sahibesini öldürdü

Rocco, Stead’ın aynı cins köpeği Lola ile birlikte itlaf edildi. Anne Robinson, “Aslında bunlar iyi köpeklerdi. Yasaklanmış bir ırk olmadıkları gibi tehlikeli de değillerdi. Neden saldırdılar anlayamıyorum. Rocco büyük bir köpek, bir aslandan daha büyük” diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...