ABD'de korkunç patlama: 5 ölü, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Pennsylvania eyaletinden bulunan bir evde meydana gelen şiddetli patlama sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pennsylvania eyaletinde yer alan Allegheny County’deki Plum’da bir evde şiddetli patlama meydana geldi. Patlamada, 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, patlamanın etkisi ile çevredeki en az 2 ev yangın nedeniyle küle döndü.

Yetkililer, patlamanın etkisi ile 3 evin yıkıldığını belirterek, en az 12 evde maddi hasar oluştuğunu aktardı.

PATLAMA NEDENİ SORUŞTURULUYOR

Yetkililer, ilk başta doğalgaz sızıntısından kaynaklanan bir patlamadan şüphelendiklerini ancak doğalgaz dağıtım şirketinin olay yerinde yaptığı testlerde her şeyin normal seviyelerde olduğunu belirtti.

Patlamanın nedenini ortaya çıkarmak için olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evde meydana gelen patlama anı ise başka bir evin kapısında bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...