5 katlı bina cayır cayır yandı: Mahsur kalan vatandaşı itfaiye kurtardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Çekmeköy'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede tüm daireyi saran alevler mahalleliye korku dolu anlar yaşattı.

İstanbul Çekmeköy'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında içeride mahsur kalan 1 kişiyi itfaiye ekipleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Mehmet Akif Mahallesi, Florya Sokak'ta dün saat 03.00 sıralarında 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında alevler kısa sürede tüm daireyi sararken, yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatı katında mahsur kalan 1 vatandaşı merdiven aracıyla dumanların arasından kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yangın yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alındı. Yanan binada hasar oluşurken itfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

5 katlı bina cayır cayır yandı: Mahsur kalan vatandaşı itfaiye kurtardı

ALEVLER TEHLİKELİ SEVİYEYE GELMİŞTİ

Yangını gören mahalle sakinlerinden Mehmet Reşat Taştan, "Bağırma seslerine uyandım. Hemen koşarak buraya geldim ama en acı tarafı, ekipler yaklaşık 30 dakikaya yakın geç geldi. Çekmeköy gibi bir yerde itfaiyenin geç gelmesi acı bir durum. Şuursuzca insanların arabalarıyla gelip yolu kapatması ve insan gücüyle aracı çekip kenara alıp itfaiye ekipleri ancak öyle yetişti. Uykudaydım, bağırma sesleriyle uyandım. Ben de arkadaki binada oturuyorum alevler o kadar tehlikeli seviyeye gelmişti ki korktuk" dedi.ü

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...