Sarıyer’de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Alevler geceyi aydınlattı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Sarıyer’de geri dönüşüm tesisinde gece saatlerinde başlayan yangına müdahale sürüyor. Sabaha karşı kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan dumandan etkilenen itfaiye erlerine oksijen verildi.

Yangın gece saat 00.00 sıralarında Hadımkoru Yolu Caddesi'nde bulunan kağıt ve plastik atık depolama tesisinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında kısa sürede büyüyen alevler tesislere hızlı bir şekilde yayıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler zaman zaman tesislerin çevresinde bulunan ormanlık alana da sirayet etmesine rağmen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Sarıyer’de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Alevler geceyi aydınlattı

SOĞUTLMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre polis ekipleri yangının yaşandığı yerde güvenlik tedbirleri alırken sağlık ekipleri de dumandan etkilenen bazı itfaiye erlerine müdahalede bulunarak oksijen tedavisinde bulundu. Gece saatlerinde başlayan yangın sabaha karşı kontrol altına alındı. Yangında soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Polis ekipleri çıkan yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Sarıyer’de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Alevler geceyi aydınlattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

              

                          

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...