Avrupa'da gıda krizi: Modanın başkentinde süt ve ekmek kuyruğuna girdiler

Düzenleyen:
Avrupa'da gıda krizi: Modanın başkentinde süt ve ekmek kuyruğuna girdiler

DÜNYA Haberleri

İtalya'nın Milano kentinde kaydedilen görüntülerde, ekmek ve süt için kuyruğuna girdi. Devletten yardım alamayan insanlar, yiyecek paketlerini almak için saatlerce sıra bekliyor.

Rusya-Ukrayna savaşı ile başlayan gıda krizi gideren tırmanıyor. Modanın başkenti İtalya’da süt ve ekmek kuyruğu oluşmasına neden oldu. İtalya'nın Milano kentinde, gıda yardımı alabilmek için sıraya giren insanlar uzun kuyruklar oluşturdu

Ukrayna'nın, Karadeniz limanlarından çıkartılamayan 20 milyon tonun üzerindeki tahılının da krizi tırmandırması İtalya'yı etkiledi.Milano kentinde yüzlerce İtalyan vatandaşı, erzak temin edebilmek için kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, İtalya'nın Milano kentinde gıda bankaları ve yardım merkezleri dışında uzun kuyruklar oluştuğu dikkat çekti.



 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...