Define avcısının hazin sonu! Göçük altında kaldı, cansız bedeni 10 metre derinlikte bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Define avcısının hazin sonu! Göçük altında kaldı, cansız bedeni 10 metre derinlikte bulundu

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan 3 define avcısı, meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kaldı. 3 kişiden 2'si çevredekilerin yardımıyla kurtulurken birinin ise cansız bedenine ulaşıldı.

Tayland'ın güney eyaleti Prachup Kiri Khan'da bulunan eski bir altın madeninde facia meydana geldi. Dün akşam saatlerinde madene gelen 3 define avcısı, altın bulmak amacıyla kazı yapmaya başladı, o sırada toprak kayması meydana geldi.

CESET 10 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Olay sırasında kazdıkları tünelin içinde bulunan 3 kişiden 2'si çevredekilerin yardımıyla kurtulurken, diğeri göçük altında kaldı. Bölgeye gelen kurtarma ekipleri, kepçe ile yaklaşık 5 saat süren çalışma sonucu 10 metre derinlikte define avcısının cansız bedenine ulaştı.

Define avcısının hazin sonu! Göçük altında kaldı, cansız bedeni 10 metre derinlikte bulundu - 1. Resim

"MADENCİLER KENDİ GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU"

Prachup Kiri Khan Eyaleti Vali Yardımcısı Kitipong Sookparksakun, bölgenin halka açık bir maden olduğunu ve madencilerin kendi güvenliklerinden sorumlu olduklarını belirtti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...