Emlak şirketinden ilginç kampanya: Karpuz karşılığı ev

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
Emlak şirketinden ilginç kampanya: Karpuz karşılığı ev

DÜNYA Haberleri  / TRT Haber

Çin'de yaşanan emlak krizi, satışları canlandırmak isteyen şirketlerin farklı kampanyalar düzenlemesine neden oluyor. Son olarak bir şirket, nakit parası olmayanların peşinatı karpuz veya şeftali ile ödeyebileceği bir ev kampanyası başlattı.

Çin'de konut satışları azaldı, şirketler büyük borç yükü altında. Emlak piyasasındaki durgunluğa son vermek isteyen ve ellerinde kalan evleri doldurmak isteyen şirketler ise birbirinden ilginç yöntemlere başvuruyor.

Bir emlak şirketi, konut almak isteyip nakit parası olmayanlara 'meyve' içeren bir ödeme fırsatı sundu. Müteahhitlerin takasa dayalı başlattığı kampanyada, alıcılara peşinatlarını karpuz ve şeftaliyle ödeme fırsatı sunuldu.

Nanjing kentindeki bir emlak şirketinin başlattığı kampanyaya göre ev almak isteyen çiftçiler, ön peşinatlarını karpuz veya şeftali olarak ödeyebilecek.

ÇİFTÇİLERE YÖNELİK KAMPANYA

Emlak sektörünün içinde bulunduğu zor durum nedeniyle birçok firma çareyi çiftçilere yönelik kampanya yapmakta buldu. Ülkede, yüksek enflasyon nedeniyle pahalılaşan gıda ürünleriyle takas sistemi başladı. Daha önce de bazı emlak şirketleri buğday, sarımsak gibi gıda ürünleriyle takas kampanyası başlatmıştı.

30 gün süren sarımsak kampanyasında 30 adet konut satılmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...