Irak'ta kritik zirve! Bakanlar Suriye için toplanıyor

Irak'ta kritik zirve! Bakanlar Suriye için toplanıyor
Başlık ResmiIrak'ta kritik zirve! Bakanlar Suriye için toplaniyor

Suriye'de Beşar Esad rejimi ile muhalif gruplara arasındaki çatışmalar hız kesmeden devam ederken, kritik toplantı için tarih belli oldu. Irak Dışişleri Bakanı Fuat Hüseyin, Suriye Dışişleri Bakanı Bassam Sabbagh ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'nin gelişmelerle ilgili yarın Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir araya geleceği belirtildi.

Kaydet
|

Suriye’de muhalif grupların ilerleyişi sürerken, Irak Dışişleri Bakanı Fuat Hüseyin, Suriye Dışişleri Bakanı Bassam Sabbagh ve İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, kritik toplantı için 6 Aralık'ta Irak’ın başkenti Bağdat’ta bir araya gelecek. Görüşmede, Suriye’deki son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Irak basınında yer alan haberlerde, Suriye Dışişleri Bakanı Sabbagh’ın şu anda Bağdat’ta olduğu ifade edilerek, İran Dışişleri Bakanı Arakçi’nin ise yarın Bağdat’ta geleceği aktarıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.