İsrail yine Cibaliye Mülteci Kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İsrail yine Cibaliye Mülteci Kampını hedef aldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İsrail ordusu bir kez daha Gazze Şeridi’nde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı'nı hedef aldı. Saldırılarda 31 kişi hayatını kaybederken çok sayıda da yaralı olduğu belirtildi.

İsrail, Gazze Şeridi’nde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı'nı bir kez daha hedef aldı. Saldırıda 31 kişi hayatını kaybetti.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, Cibaliye Mülteci Kampı bir kez daha hedef alındı.

Filistin basınında yer alan haberlerde, kampa düzenlenen hava saldırısında 12 evin vurulduğu, 31 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı ifade edildi.

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARINDA SON DURUM

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

srail, 7 Ekim’den bu yana 43'ü Gazze Şeridi içindeki çatışmalarda olmak üzere 361'i asker 1200 İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu. İsrail’e göre, Kassam Tugayları'nın elinde 239 İsrailli esir bulunuyor.

ÖLENLERİN SAYISI 11 BİNİ AŞTI

Gazze’deki hükümete göre, ölenlerin sayısı 11 bini aştı, bu kişilerin en az 4 bin 609'unu çocuklar ve 3 bin 100'ünü kadınlar oluşturuyor. Batı Şeria ve Kudüs’te de İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimciler, 186 Filistinliyi öldürdü.

İsrail ordusu, Gazze'de on binlerce yaralı ile sivilin sığındığı onlarca hastaneyi zorla tahliye ettirmek için yerleşkelerini ya da ana binalarını vurdu. Saldırılarda yüzlerce kişi öldü ve yaralandı. İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana yaşanan çatışmalarda 73 Hizbullah mensubu ile 4 İsrail askeri öldü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...