Netflix dizisi 'Fauda'nın İsrail ordusunda görev alan yapımcısı Matan Meir Gazze'de öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Netflix dizisi 'Fauda'nın İsrail ordusunda görev alan yapımcısı Matan Meir Gazze'de öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gazze'ye karadan ve havadan ölüm yağdıran İsrail ordusu, şehirde Hamas'ın güçlü direnişiyle karşılaştı. İsrail ordusunun Gazze'de kayıpları artarken Netflix dizisi Fauda'nın yapımcılarından Matan Meir'in de Hamas'ın tuzakladığı bir EYP'ye basması sonucu öldüğü bildirildi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 38. gün geride kalırken, işgal ordusu şehirde ilerleyişini sürdürüyor. Hamas'ı yok etmek için sivilleri katleden işgal ordusunun, Gazze'ye girdiğinden beri kayıpları da artıyor.

FAUDA'NIN YAPIMCISIYDI

İsrail ordusunda gören yapan, Netflix dizisi Fauda'nın yapımcılarından Matan Meir'in de Gazze'de Hamas'ın tuzakladığı bir EYP'ye basması sonucu öldüğü bildirildi.

İsrail ordusunun seçkin birimi 551'inci tugayın 697'nci taburunda yedek asker olan Meir'in geçtiğimiz cumartesi öldüğü öğrenildi. 

DİZİ EKİBİ TAZİYE YAYINLADI

İsrail yapımı dizinin sosyal medya hesabından da Meir için taziye mesajı yayınlandı.

X'ten yapılan paylaşımda, "Fauda ailesi üyelerimizden Matan Meir'in Gazze'deki çatışmada öldürüldüğünü paylaşmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Matan ekibin ayrılmaz bir üyesiydi. Oyuncular ve set ekibi bu trajik kayıptan dolayı çok üzgün. Matan'ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz." denildi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cüneyt 15 Kasım 2023 01:40

Çok sevindim, belki bi suçu yoktu devlet zoruyla istemesede gelmek zorunda kalmıştır ama, yinede öldürenden Allah razı olsun, israil işgalci yapiya sahip olduğu için hiç bir militanına acımam.

hacı14 Kasım 2023 20:30

cehennem olsun mekanı

hacı14 Kasım 2023 20:29

ateşe odun lazım cehennem olsun

Hüseyin 14 Kasım 2023 10:34

İyi çok şükür sayıları artsın inşallah

TÜLAY 14 Kasım 2023 08:27

ÇOK ÜZÜLDÜM İTrail in başı sagolsun(!)

Kenan14 Kasım 2023 08:18

Artık Allah'ın huzurunda bebekleri neden katlettiniz sorusuna cevap verir ,Allah azap versin ,amin

Sonraki Haber Yükleniyor...