Meksika'da büyük patlama, bina havaya uçtu: Onlarca yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meksika'da büyük patlama, bina havaya uçtu: Onlarca yaralı var

DÜNYA Haberleri

Meksika'nın Baja California eyaletinde yer alan Tijuana şehrinde 2 katlı bir binada meydana gelen patlamada 28 kişi yaralandı.

Meksika'da 2 katlı binada meydana gelen patlama sonucu 28 kişi yaralandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Meksika'nın Baja California eyaletinde yer alan Tijuana şehrindeki 2 katlı bir binada patlama meydana geldi. Patlamada 3'ü ağır toplam 28 kişi yaralanırken, 2 kişi enkaz altında kaldı.

ÇEVREDE BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Patlama nedeniyle bina çevresinde bulunan araçlarda da hasar meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda sivil savunma ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, bölgeye gelen 7 ambulansla tedavi için hastaneye kaldırılırken, sivil savunma ekipleri enkaz altıda kalan 2 kişinin kurtarılması için çalışma başlattı. Yetkililer, şu ana kadar enkaz altında kalan 1 kişinin ise yaralı olarak kurtarıldığını ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...