Milyonlarca insana izletti: David Beckham, Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

Düzenleyen:
Milyonlarca insana izletti: David Beckham, Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdi

DÜNYA Haberleri

İngiliz eski futbolcu ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ​​iyi niyet elçisi David Beckham, Ukrayna işgaline dikkat çekmek için bir projeye imza attı. Ünlü futbolcu, 71,5 milyon takipçili Instagram hesabını kuşatma altındaki Kharkiv şehrinde bulunan doğum uzmanını verdi.

David Beckham, Instagram hesabının kontrolünü Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya devretti. 71 milyon takipçiye sahip Beckham'ın profilinde doktor, hastanedeki çalışma koşullarının görüntülerini yayınladı. 46 yaşındaki eski futbolcunun Instagram Hikayeleri gün boyunca çatışmanın ortasında gerçekleşen doğum ve sonrası süreçleri anlatan videolarla dolup taştı.

Irina Kondratova, Beckham'ın takipçilerine Rus işgalinin ilk gününde tüm hamile kadınların ve yeni annelerin tahliye edildiği sıkışık bodrum katını gösterdi. Unicef tarafından bağışlanan oksijen jeneratörlerine bağlanmış yoğun bakım ünitesindeki yeni doğan bebeklerin fotoğrafları gösterildi. İşgal altındaki ülkede evleri yıkılmış annelerin ve dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerinin videoları yürek burktu. 

DAVID BECKHAM'DAN UKRAYNA ÇAĞRISI 

Doktor Kondratova, artık 7/24 çalıştığını belirterek, "Hayatımızı riske atıyoruz ama bunu hiç düşünmüyoruz. İşimizi seviyoruz… Burada doktorlar, hemşireler, endişeleniyoruz, ağlıyoruz ama hiçbirimiz pes etmeyeceğiz." dedi. 

Milyonlarca insana izletti: David Beckham, Instagram hesabını Ukraynalı doktora verdiDavid Beckham'ın Instagram profilinden birkaç videoya ilişkin ekran görselleri. 

2005 yılından bu yana UNICEF'in iyi niyet elçisi olan Beckham, takipçilerine kuruluşa bağış yapması için çağrıda bulundu. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun, Ukrayna'daki ailelere temiz su ve yiyecek sağladığını, doğum hastanelerine kullanıma hazır kitler bağışladığını ve çocuk koruma hizmetlerinin devam etmesi için çalıştığını söyledi. Beckham, "Bağışlarınız sayesinde, aldıkları oksijen jeneratörleri, yeni doğanların korkunç koşullarda hayatta kalmasına yardımcı oluyor" dedi. 

Ukrayna'nın en büyük ikinci şehri olan Kharkiv, üç haftadır Rus bombardımanının hedefi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...