Pakistan’da yangın faciası! 5 çocuk öldü

Pakistan’ın Sahiwal kentinde bir hastanenin çocuk hastalıkları bölümünde yangın çıktı. 5 çocuk, duman altında kalan binadan sağ çıkamadı. Yangın nedeniyle çocuk bölümü tahliye edildi ve yangın kontrol altına alındı.

Kaydet
|

Pakistan'da bir çocuk hastanesinden siren sesleri yükseldi. Klima sistemini nedeniyle çıkan yangında 5 çocuk hayatını kaybetti.

Pakistan’da yangın faciası! 5 çocuk öldü - 1. Resim
Başlık ResmiPakistan’da yangın faciası! 5 çocuk öldü - 1. Resim

PENCAP EYALETİNDEKİ YANGIN FACİAYA SEBEP OLDU

Pakistan’ın Pencap eyaletine bağlı Sahiwal şehrinde bir hastanenin çocuk hastalıkları bölümündeki klima sisteminin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı.

Pakistan’da yangın faciası! 5 çocuk öldü - 2. Resim
Başlık ResmiPakistan’da yangın faciası! 5 çocuk öldü - 2. Resim

5 ÇOCUK ÖLDÜ 74 ÇOCUK TAHLİYE EDİLDİ

Yetkililer yangın nedeniyle çocuk bölümünün tahliye edildiğini ancak 5 çocuğun hayatını kaybettiğini, 74 çocuğun ise aileleri ve personel tarafından kurtarıldığını açıkladı.

Yangının ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.