Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Soykırımcı İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de 2 ayrı saldırıda onlarca kişi öldü

Soykırımcı İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de 2 ayrı saldırıda onlarca kişi öldü
Fotoğraf Başlığı Soykirimci Israil yine sivilleri vurdu! Gazze'de 2 ayri saldirida onlarca kisi öldü

Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde bir yıldır soykırım yapan İsrail, kanlı planlarını sürdürüyor. Lübnan ile yaptığı ateşkesi defalarca ihlal eden Soykırımcı güçleri Gazze'de bugün yine sivilleri hedef aldı. İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahya kentinde biri sivillerin sığındığı binaya düzenlenen 2 ayrı saldırıda 75 Filistinli hayatını kaybetti.

Kaydet
a- | +A

İsrail güçleri Gazze Şeridi’nde sivilleri hedef almaya devam ediyor. Dünyanın gözü önünde soykırım faaliyeti yürüten İsrail ordusu tepkilere aldırış etmeden savunmasız sivillerin üzerine bomba yağdırıyor.

BAKMADAN GEÇME
Lübnan sonrası Gazze
HABER

Lübnan sonrası Gazze'de ateşkes olacaksa Türkiye rol oynayabilir!

ONLARCA SİVİL ÖLDÜ

Gazze Sivil Savunma Sözcüsü Mahmud Bassal, İsrail güçlerinin kuzeydeki Beyt Lahya kentinde biri sivillerin sığındığı binaya düzenlenen 2 ayrı saldırıda 75 Filistinlinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bassal açıklamasında, “Kuzey Gazze'de aileler yok ediliyor ve biz onlar hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Enkaz altında pek çok kişi var ve orada yardım edecek hiçbir sivil savunma çalışanı yok” dedi.

Bassal, İsrail'in son 50 günde Gazze Şeridi’nin kuzeyine düzenlediği saldırılarında yaralananların sayısının 10 bine ulaştığının tahmin edildiğini de sözlerine ekledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.