Ukraynalı askerin hayatını Türk çelik yeleği kurtardı! Görüntüler gündem oldu

Düzenleyen:
Ukraynalı askerin hayatını Türk çelik yeleği kurtardı! Görüntüler gündem oldu

DÜNYA Haberleri

Ukrayna-Rusya savaşında 2 ay geride kalırken, bölgeden gelen görüntüler savaşın korkunç yüzünü gözler önüne seriyor. Son olarak sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda Ukraynalı bir askerin üzerindeki çelik yelek sayesinde hayatta kaldığı görüntülendi. Paylaşımda görülen çelik yeleğin üzerindeki “Dış yüzey” yazısı ise çeleğin Türkiye’den alındığının kanıtı oldu.

Rusya ve Ukrayna savaşı yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Savaşın bilançosu ise gittikçe artıyor. Bölgeden gelen sıcak görüntüler ise tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Rus askerlerinin saldırılarından kurtulan bir Ukraynalı askerin üzerindeki çelik yeleğin son hali ise dehşeti gözler önüne serdi. Yeleğin üzerindeki Türkçe yazılar ise dikkat çekti. 

ÜZERİNDE TÜRKÇE YAZILAR BULUNUYOR 

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündem oldu. Görüntülerde Ukrayna askerinin çelik yeleğinin üzerinde birçok mermi izi olduğu görülüyor. Yeleğin üzerindeki Türkçe “Dış yüzey” yazısı ise savaştaki Türk askeri ekipmanlarının önemini bir kez daha hatırlattı. 

Ukraynalı askerin hayatını Türk çelik yeleği kurtardı! Görüntüler gündem olduYapılan paylaşım.

“ZIRH TÜRK’TÜR” 

Paylaşıma yorum yağarken, Türk çelik yeleğinin sayesinde Ukraynalı askerin hayatta kaldığı belirtildi. Bölgeden paylaşılan fotoğrafta, "Ukraynalı bir asker birkaç kurşundan kurtuldu. Zırh Türk'tür." ifadeleri kullanıldı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...