Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Yerde bulduğu parayla hayatı değişti! O artık bir milyoner 

Yerde bulduğu parayla hayatı değişti! O artık bir milyoner 
Fotoğraf Başlığı Yerde buldugu parayla hayati degisti! O artik bir milyoner 

ABD'de yaşayan 56 yaşındaki adam, yerde bulduğu parayla milyoner oldu. Marangozluk yapan Jerry Hicks, bulduğu 20 dolarla aldığı kazı kazandan 1 milyon dolar ikramiye kazandı.

Kaydet
a- | +A

ABD'de ilginç bir olay yaşandı. Kuze Karolina'da marangozluk yapan Jerry Hicks, yolda 20 dolar buldu. Bu 20 dolarla bir benzinlikten kazı kazan alan adam, hayatını değiştiren bir servet kazandı.


BAŞKA BİR BİLET ARIYORMUŞ

Şanslı adam aldığı biletten tam 1 milyon dolar ikramiye kazandı. CNN'de yer alan habere göre; Hicks, aslında başka bir bilet aradığını, ancak markette o bileti bulamayınca farklı bir kazı kazan bileti aldığını belirtti. 56 yaşındaki marangoz, “Almak istediğim bilet yoktu, ben de bu bileti aldım” dedi.


İKRAMİYEYİ TEK SEFERDE ALDI 

Cuma günü Kuzey Karolina Eğitim Piyangosu Merkezi’ne giderek ödülünü teslim alan Hicks, ikramiyesini 20 yıllık ödeme planı yerine tek seferlik nakit olarak almayı tercih etti. Hicks, vergiler sonrasında 429 bin 7 dolar kazandı.


EMEKLİ OLACAK

Hicks, parayı çocuklarına yardım etmek ve marangozluk kariyerine 56 yılın ardından veda ederek emekli olmak için kullanmayı planladığını açıkladı. Ancak öncelikle ödülünü kutlamayı düşündüğünü ifade eden Hicks, "Tatile çıkacağız ve ne varsa yiyeceğiz" diyerek kutlama planlarını da paylaştı. 

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.