Adnan Şenses'in mirası bölüştürüldü! En büyük pay bakın kime gitti

Adnan Şenses'in mirası bölüştürüldü! En büyük pay bakın kime gitti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk sanat müziğinin duayeni Adnan Şenses'in kızını ve eşini birbirine düşüren miras bölüştürüldü. Büyük pay yeğeni Muhsin Ertuğral'a verildi

Adnan Şenses, ölümünden önce Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak satışın gerçekleşmesine ömrü yetmedi. Sanatçının ölümünün ardından ise eşi Lale Şenses ile kızı Arzum arasında benzin istasyonuyla ilgili sorun çıktı.
3 MİLYON DOLAR AŞAĞISINA
Ayladır alıcısını bekleyen istasyon, geçen hafta nihayet satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varisler arasında bölüştürüldü. En büyük payı, Şenses'in oğlu gibi sevdiği teknik direktör yeğeni Muhsin Ertuğral aldı.
POMPACILAR DAVA AÇTI
Şenses'in eşi ile kızı ise daha küçük pay aldı. Satış işleminin ardından, benzin istasyonunun çalışanları kazan kaldırdı. Aylardır biriken maaşlarını isteyen pompacılar, geçtiğimiz hafta mahkemeye başvurup paralarını talep etti.
ARZUM İLK EŞTEN
Adnan Şenses'in mirası yüzünden eşi Lale Hanım ile ilk eşinden olan kızı Arzum, karşı karşıya gelmişti. nbsp;
Adnan Şenses'in mirası bölüştürüldü! En büyük pay bakın kime gitti
ŞENSES AİLESİNDE GAYRİMENKUL KRİZİ
Adnan Şenses'in kızı Arzum Şenses Alkuş, sanatçının 24 yıllık eşi Lale Şenses'e dava açtı. Alkuş, babasından kalan villanın paylaşılmasının mümkün olmadığını savunurken eşi, oturmaya devam etmek için "Aile konutu sayılsın" diyor. Geçen yıl Aralık ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı nbsp;Adnan Şenses'in ölümünün ardından bu kez 24 yıllık eşi Lale Şenses ve ikinci evliliğinden olan kızı Arzum Şenses Alkuş, miras kavgasına tutuştu. Arzum Şenses Alkuş, babasından kalan Beşiktaş'taki villanın satılması için mahkemeye başvurdu. Alkuş, villanın paylaşılmasının mümkün olmadığını dile getirerek ortaklığın gidermesini talep etti.


Eşi de isyan etti
Lale Şenses ise Arnavutköy'de bulunan eve 'aile konutu şerhi' konulmasını talep etti. Şenses'in kızının da ev üzerinde 4'te 3 hak sahibi olduğunu belirten Lale Şenses, 'intifa hakkı'nı da gerekçe göstererek, oturmaya devam edebilmek için hak talebinde bulundu.
Adnan Şenses'in mirası bölüştürüldü! En büyük pay bakın kime gitti

40'I ÇIKMADAN MİRASI ÇIKTI
19 gün önce hayata veda eden usta sanatçı Adnan Şenses'in mirası 40'ı çıkmadan paylaşılmaya başlandı.
25 Aralık'ta tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türk sanat müziğinin usta ismi Adnan Şenses'in eşi Lale Hanım ile ilk eşi Meral Tunalı'dan olan kızı Arzum arasında miras kavgası çıktı. Sanatçının daha 40'ı bile çıkmadan Lale Hanım ile Arzum, Şenses'in yıllar önce aldığı Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkardı. Adnan Şenses, vefatından hemen önce kendisini hastanede ziyaret eden ünlüler arasında yer alan türkücü İzzet Yıldızhan'a "Benzin istasyonumu senin almanı istiyorum" demişti.


İŞTE ŞENSES'İN MALVARLIĞI
Şenses'in Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonu haricindeki malvarlıkları şunlar: Ortaköy, Akatlar ve Arnavutköy'de birer daire, İngiltere'de bir daire, Levent'te villa, Bordum Gümüşlük'te denize sıfır çiftlik evi, İki Volkswagen otomobil ve iki tanker.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...