Eğitimde kısa kısa...

Eğitimde kısa kısa...

EĞİTİM Haberleri

Anadolu Vakfının öğretmenlerin, değişen şartlar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmayı amaçlayan “Değerli Öğretmenim Programı”, ekimde yeni eğitim sezonunu açıyor.

MAHMUT ÖZAY

> Türkiye’nin 10 üniversitesi ile kamu-üniversite-sanayi iş birliği projeleri geliştiren Atabay İlaç, Acıbadem ve Gebze’de bulunan fabrikalarında Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencilerine staj imkânı sunuyor.

> Sırbistan’da düzenlenen Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda erkeklerde dünya ikinciliği ve genç kızlarda dünya yedinciliği kazanan Doğa Koleji basketbol takımları yurda döndü.

> 1 milyondan fazla istihdam açığı bulunan dijital pazarlama sektörüne nitelikli personel imkânı sunan Dijital Pazarlama Okulu, üniversite mezunlarına ve 4.sınıf üniversite öğrencileri için hazırladığı Dijital Çaylak projesi başvuruları başladı.

> 2014’te başlayan proje kapsamında, 3,5 milyon avroyu aşkın yatırımla endüstri meslek liselerinde açılan Mercedes-Benz Laboratuvarlarında 2 bin 416 öğrenci eğitim aldı.

> Bayburt’ta en büyük hayali olan üniversiteye uzun yıllar sonra başlayabilen Veysel Gider, Bayburt Üniversitesi Tarih Bölümünde 22 yaşındaki oğluyla öğrenim görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...