Üretim artacak, istikrar sağlanacak

Üretim artacak, istikrar sağlanacak

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarımsal üretimi artırmak ve gıdada fiyat istikrarını sağlamak için tüm alanlarda yoğun bir programı hayata geçireceklerini belirterek “Seracılık altyapısının güçlenmesine ve verimliliğin artırılmasına önemli katkı sağlayacak olan hazine destekli Ziraat Bankası kredi paketi hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Twitter hesabından değerlendirmede bulunan Bakan Albayrak; devlet bankalarının tarıma desteğinin devam ettiğini, yatırım kredisinden faydalananların ayrıca 14 ay vadeli, piyasa şartlarıyla uyumlu işletme kredisinden de yararlanabileceğini vurguladı.
Cuma günü açıklanan paket kapsamında; yüzde 8,25 faizli, yapılan yatırımın yüzde 75’ine kadar kapsayan, toplamda 7 yıla kadar vadeli, 2 yıla kadar ödemesiz kredi verileceği, 10 milyon liraya kadar olan yatırımlar için de hazine desteği sağlanacağı kaydedilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...