65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA İstanbul’da 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA İstanbul’da 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi?

Ekonomi Haberleri

Toplu taşıma araçlarında 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz ulaşımları pek çok yerde kaldırıldı. Bunun ardından vatandaşlar “65 Yaş üstü ulaşım ücretli mi, ücretsiz mi? 65 Yaş üstü toplu taşımada İstanbulkart kalktı mı?” sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. Peki, 65 yaş otobüs kartı kalkıyor mu? 65 yaş üstü İstanbul Kart kalktı mı? Hangi illerde 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli oldu? İşte o detaylar…

Vatandaşların son zamanlarda en çok merak ettikleri sorular “65 yaş otobüs kartı kalkıyor mu? 65 yaş üstü İstanbul Kart kalktı mı? Hangi illerde 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli oldu?” gibi sorular oldu.  İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde 65 yaş üstü toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabiliyor. Burdur ve Aksaray gibi illerde 65 yaş üstü vatandaşlara toplu taşımanın ücretli yapılmasından sonra diğer illerde yaşayan vatandaşlarda yaşadıkları illerde 65 yaş üstüne toplu taşımanın ücretli olup olmayacağını merak etmeye başladılar. İşte 65 yaş üstünün toplu taşıma hakkında detaylar…

65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA İstanbul’da 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi?

İSTANBUL'DA 65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM KALKTI MI?

İstanbul’da 65 yaş üstü vatandaşların merakla beklediği sorunun cevabını İBB CHP Grup Sözcüsü Mesut Kösedağı verdi. Kösedağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul’da 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma hakkının iptali söz konusu değildir. İBB olarak 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçiş hakkını karşılamaya devam edeceğiz." Açıklamasını yaptı.

İstanbul’da 65 yaş üstü vatandaşlar toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanmaya devam edecekler.

65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA İstanbul’da 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi?

65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM NERELERDE KALKTI?

Toplu taşıma araçlarının akaryakıt fiyatlarından fazla etkilenmesinden dolayı birçok ilde 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli hale getirildi vatandaşlar hangi illerde toplu taşımanın ücretli olduğunu merak ediyor arama motorlarında “65 yaş üstü ücretsiz ulaşım nerelerde kalktı?” sorusunun cevabını araştırıyor. 65 yaş üstü ücretsiz ulaşımın kalktığını duyuran iller arasında Burdur ve Aksaray yer alıyor.  

Konuyla ilgili, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) açıklama yaptı. “Ücretsiz taşıma yetkisi kanunla belirlenmektedir. Belediyemizin böyle bir kararı bulunmamaktadır" denildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...