Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özel yolda kar esaretine 6,8 milyon liralık ceza

Özel yolda kar esaretine 6,8 milyon  liralık ceza

EKONOMİ Haberleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 24 Ocak'ta yoğun kar yağışı sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu’nun (KMO) ‘Kınalı-Yassıören’, ‘Yassıören-Odayeri’ ve ‘Habipler-Hasdal’ kesimlerinin 18 saat trafiğe kapalı kalmasından dolayı sorumlu şirket KMO İşletmesine 6,8 milyon lira ceza verdi.

Şirket, bölgede mağduriyet yaşayan sürücülerden alınan otoyol geçiş ücretlerini de iade etti. Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki Kuzey Çevre Otoyolu Projesi’nin işletmecisi ICA da sorumluluğundaki Odayeri-Mall of İstanbul istikametini kullanan araç sahiplerine geçiş bedellerini iade etti. Daha önce de Osmangazi Köprüsü’nde 31 Aralık 2021 gecesi 23.50-00.30 saatlerinde gişelerde beklemek ve yeni yılın ücretlerini ödemek durumunda kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek adına Otoyol Yatırım AŞ’ye 1 milyon 242 bin lira para cezası verilmiş, mağdur olan 623 aracın sahiplerine ücretleri iade edilmişti.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...