ASELSAN, savunma sanayisine damga vurdu!

ASELSAN, savunma sanayisine damga vurdu!
Başlık ResmiASELSAN, savunma sanayisine damga vurdu!

ASELSAN, dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 62'nci sıraya yükseldi

Kaydet
|
ASELSAN, dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 5 basamak yükselerek 62'nci sırada yer aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, ASELSAN, askeri yayıncılık kuruluşu Defense News dergisi tarafından yayınlanan "Defense News Top 100" listesinde, 5 basamak yükseldi.

Dünyanın ilk 100 savunma sanayi şirketi listesine 2006 yılında 93'üncü sıradan giren ve geçen yıl 67'nci sırada yer alan ASELSAN, başarı grafiğini daha yükseltti. ASELSAN, bir milyar doları aşan cirosuyla 5 basamak yükselerek 62'nci sırada yer aldı.

Defense News dergisi tarafından her yıl bir önceki yılın savunma satışları baz alınarak yayınlanan ''Defense News Top 100'' dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul ediliyor. Türk ordusunun elektronik cihaz ve sistem alanında önemli kaynağı ASELSAN, listede daha yukarıda yer almak için çalışmalarına devam ediyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.