Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Emekli için önemli gün!

Emekli için önemli gün!
Fotoğraf Başlığı Emekli için önemli gün!

Emekli ve memurlar bugün Ocak zammı oranını ve enflasyon farkı alıp alamayacaklarını öğrenecek. Eğer 2016'nın ikinci yarısında enflasyon yüzde 5'i aşmışsa emekliler enflasyon farkı alacak.

Kaydet
a- | +A

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan promosyon müjdesinden sonra gözler emekli maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. 2016 yılının ikinci dönemindeki enflasyon oranına göre yapılacak zam bugün açıklanacak.

Yeni Şafak'ın haberine göre memurlar ve memur emeklileri ise 2016'nın ikinci yarısında enflasyon yüzde 5'i aşmışsa enflasyon farkı alacak. Emekliler, zammı bu ay içinde yatacak maaşlarında görecek.

MEMUR EMEKLİLERİNE DE ZAM

Memur emeklilerinin maaşı da bu ay zamsız yatmış oldu. Ancak onlar da zam farklarını önümüzdeki ay görecek. Merkez Bankası'nın 2016'nın ikinci döneminin enflasyonunu yüzde 3.73 olarak tahmin ediyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Düzce çevre Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.