Emlak vergisi ödemelerinde son tarih ilan edildi! Süre uzatılmayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emlak vergisi ödemelerinde son tarih ilan edildi! Süre uzatılmayacak

Ekonomi Haberleri

2023 senesi için emlak ve çevre temizlik vergisi için birinci taksit ödemelerinin son günü aranıyor. Arsa, ev, işyeri gibi milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödemek durumunda olduğu emlak vergisinin bu seneye ait ilk taksit ödemeleri 1 Mart'tan itibaren başlamıştı. Peki emlak vergisi ilk taksit ödemeleri için son gün ne zaman? İşte detaylar...

Ev, arsa ve iş yeri gibi milyonlarca gayrimenkul sahibi kişinin ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisinin bu seneye ait ilk taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlamıştı. Peki emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri için son gün ne zaman, hangi tarihte? 

EMLAK VERGİSİ İKİNCİ TAKSİT ÖDEMELERİ TARİHİ 2023

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri tarihi 2023 için 31 Mayıs 2023 Çarşamba gününde sona erecek. Borcuna ilişkin ödeme yapmayanlar için bir gecikme olursa %2.5'luk bir faiz uygulanacak. 

EMLAK VERGİSİ ÖDEMESİ NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar ister Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, isterlerse vergilere ilişkin online ödemeler gerçekleştirebiliyor. Ödemeler ise veznelerin yanında e-belediyeden bankalara kredi kartından havale-eft yöntemiyle ödenebiliyor.


Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...