FED toplantısı kaçta başlar? Ocak 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
FED toplantısı kaçta başlar? Ocak 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD merkez bankası FED'in faiz kararı bekleniyor. Yılın ilk faiz kararı için gözler FED'e çevrilmiş durumda. Bu nedenle FED toplantısı kaçta başlar? sorusunun cevabı araştırılıyor. FED toplantısı kaçta başlar? Ocak 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte haberin detayları...

FED toplantısı kaçta başlar? Yeni yılın ilk faiz kararı için yatırımcılar FED kararını bekliyor. ABD Merkez Bankası'nın açıklanacak faiz kararı dolar, altın, borsa ve kripto para piyasalarındaki yatırımcılar tarafından merak ediliyor. FED toplantısı kaçta başlar? Ocak 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

FED TOPLANTISI KAÇTA BAŞLAR?

ABD Merkez Bankası FED kararının kaçta başlayacağı merak ediliyor. FED faiz kararı 30-31 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. FED faiz kararı ise 31 Ocak 2024 Çarşamba saat 21.00'de başlayacak. 

OCAK 2024 ABD MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

FED 2023 yılı son faiz kararında, politika faizini 22 yılın en yüksek seviyesi yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutmuştu. 2024 yılının ilk faiz kararının ne olacağı merak ediliyor. Bugün 21.00 gibi açıklanacak kararda ekonomistler, politika faizini sabit bırakacağı konuşuluyor. FED başkanı Jerome Powell'in açıklamaları doğrultusunda FED'in gelecek politikaları da belli olacak. FED faiz indirimlerinin ise ne zaman başlayacağı merak ediliyor.FED toplantısı kaçta başlar? Ocak 2024 ABD Merkez Bankası faiz kararı ne olur? 

FED FAİZ İNDİRİMİ GELİR Mİ?

ABD Merkez Bankası FED, ilk faiz indirimi için en erken tarihi mart olacağı konuşulsa da analistler ve ekonomistler FED faiz indiriminin haziran ayını bulacağı bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...