Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Gassallara yüzde 50 indirim kampanyası: Biraz da yüzleri gülsün!

TRT'nin platformu olan Tabii üzerinden yayınlanan Gassal dizisi, büyük ses getirdi. Dizinin popüler olmasının ardından Elazığ'da bir kuyumcudan dikkat çeken bir kampanya geldi. Gassallara pırlanta ve elmas ürünlerinde yüzde 50 indirim yapan esnaf, "Biraz da yüzleri gülsün" dedi.

Kaydet
a- | +A

Son dönemde sosyal medyada geniş yankı uyandıran "Gassal" dizisinin ardından, gassallara yönelik dikkat çekici bir adım da Elazığ'dan geldi. Elazığ'da kuyumcular çarşısında bir esnaf, gassallara özel pırlanta ve elmas ürünlerinde yüzde 50 indirim gerçekleştirdi.

Gassallara yüzde 50 indirim kampanyası: Birazda yüzleri gülsün! - 1. Resim
Başlık ResmiGassallara yüzde 50 indirim kampanyası: Birazda yüzleri gülsün! - 1. Resim

"BİRAZ DA GASSALLARIN YÜZÜ GÜLSÜN"

35 yıldır kuyumculuk mesleği ile uğraştıklarını belirten kuyumcu Volkan Karakaya, "Bu meslek bize babadan kaldı. Biz burada ikinci kuşağız. Gassal dizisi çok popüler oldu. Biz de gassallara indirim yapmayı planladık. Biraz da yüzleri gülsün. Pırlanta ve elmas ürünlerinde yüzde 50 indirim başlattık. Fiyatlarımız ortalama 8 bin liradan başlıyor. Pırlantalarda limit yok, ne kadarlık isterseniz mevcuttur. Biraz da yüzleri gülsün" dedi.

Gassallara yüzde 50 indirim kampanyası: Birazda yüzleri gülsün! - 2. Resim
Başlık ResmiGassallara yüzde 50 indirim kampanyası: Birazda yüzleri gülsün! - 2. Resim

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.