Kiler GYO, üç yeni projesini yatırımcıya sundu
Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015'te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.
Kaydet
|
Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers 'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak. Hem mimarisi, hem ayrıcalıklarıyla İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kartal'da 2 blok ve 451 konuttan oluşan projede 1+1 den 5+1 'e, farklı daire seçenekleri ile konforun ve kalitenin kusursuz uyumunu yansıtıyor.
Kiler GYO'nun Kartal sahildeki eşsiz Adalar manzaralı bir diğer projesi Referans Kartal Kordonboyu'nun da konut fuarında tanıtımı yapılıyor. Kiler GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla inşa edilecek ''Referans Bahçeşehir'' projesi, Bahçeşehir'in merkezinde yükselecek. Emlak Fuarı'nda tanıtılan proje 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak.
Bizi Takip Edin
