'Para nerede' akımı Türkiye'ye yayıldı! Euroları dağıtıyorlar, bulan göbek atıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyadaki 'para nerede' akımı Türkiye'yi sardı. Şehrin bazı noktalarına paralar saklanıyor, yayınlanan videodaki ipuçlarını takip edenler ise parayı bulmaya çalışıyor. Bu akımda başarılı olanların kimisi 10, kimisi 20, kimisi 50 euroya sahip oluyor.

İki kafadar, sosyal medyada gördükleri konsepti Türkiye'ye uyarladı, 'para nerede' akımı Türkiye'yi sardı. Kimlikleri bilinmeyen ve yüzlerini göstermeyen ikili, ipuçlarını takip edenlere büyük heyecan yaşatıyor.

'Para nerede' akımında şehrin bazı noktalarına para saklanıyor, takipçiler de videodaki ipuçlarını değerlendirip o parayı arıyor. Sonunda saklanan eurolara ulaşarak mutlu olan da var, mutsuz olan da...

"MUHTELİF YERLERE PLANLAMA YAPIYORUZ"

Show Ana Haber'e konuşan akımın sahipleri, akımı ilk gördüklerinde çok heyecanlandıklarını söylediler. "Çok eğlenceli geldi. 'Biz de mi yapsak' diyerek başladık" diyen ikili, "Garip bir şey oldu. Türkiye'nin neredeyse her yerinde benzer hesaplar açıldı" dediler.

Saklanan paranın miktarını ise içlerinden geldiği gibi belirlediklerini söyleyerek, "10 euro, 20 euro, 50 euro... Bu şekilde muhtelif yerlere planlama yapıyoruz. Yüzlerimiz görünmüyor. Mantığı bu zaten, bizi görürlerse anlarlar. İnsanların böyle bir oyuna dahil olması, eğlenmesi ve sonunda paraya kavuşması bizi de mutlu ediyor" diye konuştular.

'Para nerede' akımı Türkiye'ye yayıldı! Euroları dağıtıyorlar, bulan göbek atıyor - 1. Resim

"20 EURO BİZE KISMET OLDU"

Sosyal medyada paylaşın videoyu izleyerek paranın konulduğu yere gelen bir kişi, saklanan 20 euroyu bulduktan sonra sevincini oynayarak gösterdi. Şanslı vatandaş, "Kaç saattir arıyoruz biz onu. 20 euro bize kısmet oldu" dedi.

Aynı noktaya gelen bir başka kişi ise, "Abinin videoyu yüklemesini bekledik. Yükledi, koşup geldik. 5 dakika olmadı. Nasip değilmiş" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...