Promosyon çılgınlığı! 10 bin TL'ye yükseldi! Tek tık ile anında hesabınızda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Promosyon çılgınlığı! 10 bin TL'ye yükseldi! Tek tık ile anında hesabınızda

Ekonomi Haberleri

Emekli vatandaşlar ve henüz emeklilik başvurularını iletmiş olan EYT’liler için ek ödeme kampanyaları düzenlediğini duyuran ING Bank, rekor ödemesi ile sektöre damgasını vurdu. Özel banka, ay sonuna kadar geçerli olan ek ödeme kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru 10 bin TL’yi bulan emekli promosyon ödemeleri, 2023 yılında daha da yükselmeleri beklenirken düşüşe geçerek emeklileri ve potansiyel emeklileri hayal kırıklığına uğrattı. Zorlu ekonomik şartlar kapsamında karşılıksız nakit desteği alabilecekleri tek nokta olan promosyon kampanyalarına dair güncelleme talepleri devam eden emekliler, EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte rahat bir nefes aldı. 2 milyon 250 bin kişiye emekli olma şansı tanıyacak olan EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte emekli ek ödeme kampanyalarını güncellemeye başlayan bankalar, tutarları üst seviyelere taşıyarak dikkat çekti. 

Emekli promosyonu kampanyasını düzenleyerek emeklilerin ve henüz emeklilik başvurusu yapmış olan diğer vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başaran bankalardan birisi de ING Bank, oldu. Düzenlediği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını artırmaya devam eden ING Bank, emekli promosyonu kampanyasına ek olarak emekliler için otomatik fatura ödeme kampanyası da düzenlemiş olduğunu bildirdi. Banka, ilgili kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Promosyon çılgınlığı! 10 bin TL'ye yükseldi! Tek tık ile anında hesabınızda

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI MART 2023

2023 yılına girildiği andan bu yana birçok farklı kategori altında avantajlı fırsatlar sunan ING Bank, EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte promosyon kampanyasında değişikliğe gitti. Banka, maaş hesabını ay sonuna kadar kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm emeklilere, şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını bildirdi:

  • Emekli maaşı 3.499 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 5 bin 100 TL
  • Emekli maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 5 bin 950 TL
  • Emekli maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan vatandaşlara: 7 bin 650 TL
  • Emekli maaşı 10 bin TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 8 bin 500 TL

Promosyon çılgınlığı! 10 bin TL'ye yükseldi! Tek tık ile anında hesabınızda

EMEKLİLER İÇİN OTOMATİK FATURA TALİMATI KAMPANYASI

Maaş hesabını taşıdıktan sonra hesabı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verecek olan emeklilere bir ek ödeme hizmeti daha sunacağını belirten ING Bank, fatura başına 500 TL toplamda ise bin 500 TL tutarında promosyona ek nakit ödeme tanımlaması yapılacağını bildirdi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...