İnşaat sektörü bu fuarda buluşuyor

İnşaat sektörü bu fuarda buluşuyor

EMLAK Haberleri

44 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma noktası olan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

44. Yapı Fuarı, 4 gün boyunca tüm dünyadan ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor. Ticaret Bakanlığının desteği ile Hyve Group tarafından düzenlenecek olan fuar, güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş imkânları, ortaklık ve satın alım fırsatları oluşturmayı hedefliyor. Yapı Fuarı-TurkeyBuild Istanbul Direktörü Banu Keskin “Bu yıl da pandemiye rağmen katılımcı ve ziyaretçi sayısında artış bekliyoruz” dedi. Yapı Fuarı, stant tasarımlarında sürdürülebilir ve yenilikçi ürünleriyle bir çekim noktasına dönüştüren katılımcılarını Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri ile taçlandırıyor.


 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...