Samsung kabul etti: Katlanabilir telefonlar kullanışlı değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsung kabul etti: Katlanabilir telefonlar kullanışlı değil

EMLAK Haberleri

Samsung, kısa süre önce Unpacked etkinliğini gerçekleştirdi. Unpacked etkinliğinin yıldızı ise firmanın yeni katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 oldu. Fakat Samsung cihazların tam olarak kullanışlı olmadığına dair düşünceleri kabul etti.

Katlanabilir akıllı telefonlar uzun yıllar sonra tekrardan gündeme geldi. Pazarın zirvesinde de Android'in kralı olarak gösterilen Samsung yer alıyor. Firma geçen gün düzenlediği Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modellerini tanıttı.

Akıllı telefonlar, donanım bakımından güçlü özelliklere sahip. Fakat katlanabilir olması nedeniyle kullanım sorunları meydana çıkıyor. Android Authority tarafından bugün yayınlanan haberde Samsung'un bu sorunları kabul ettiği ve üzerinde çalıştığı belirtildi.

SAMSUNG TOZ SORUNUNU KABUL EDİYOR

Samsung, Unpacked etkinliğinde katlanabilir yeni akıllı telefon modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'i tanıtırken sugeçirmez özellikleri olduğunu açıkladı.

Samsung Mobil Şefi TM Roh, yaptığı basın açıklamasında katlanabilir akıllı telefonların yapısından kaynaklı toz sorunu olduğunu kabul etti. Ek olarak da bu sorunla ilgili üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Roh, sorunu şu şekilde açıkladı:

"Tüketicilerin toz geçirmezlik talebinin gayet iyi farkındayız ve bunu başarmak için çeşitli çabalar gösteriyoruz. Ancak katlanabilir malzemelerin doğası gereği çok sayıda hareketli parça var bu nedenle toz geçirmezlik zor."

Roh, açıklamalar dışında ilk olarak üretilen katlanabilir akıllı telefonların su geçirmeme özelliğinin olduğunu belirterek toz dayanıklı olması için biraz daha zaman gerektiğini belirtti.

(Kaynak: Android Authority)

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...