Samsung Galaxy S24 serisini bekleyenler için üzücü iddia: Yükseltme almayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Samsung Galaxy S24 serisini bekleyenler için üzücü iddia: Yükseltme almayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, gelecek hafta yapacağı etkinlikle Galaxy S24 serisini tanıtacak. Tanıtım günü yaklaşırken seride yer alacak modellerin teknik özellikleri de netleşmeye başladı. Galaxy S24 modellerinin özçekim kamerasının yükseltme almayacağı iddia ediliyor.

Samsung, 26 Temmuz tarihinde Unpacked etkinliğini düzenleyecek. Etkinliğin yıldızı, yeni tanıtılacak Galaxy S24 serisi olacak. Seride; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modelleri yer alacak.

Amiral gemisi sınıfında yer alacak telefonların güçlü teknik özelliklerle gelmesi bekelniyor. Fakat Gsmarena'nın bugün yayınladığı habere göre serinin üç modelinde de ön kamera yönünden yükseltme olmayacak.

SAMSUNG GALAXY S24 SERİSİ, 12 MEGAPİKSEL ÖZÇEKİM KAMERASIYLA GELECEK

Gsmarena tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung Galaxy S24 serisindeki üç modelde de 12 Megapiksel özçekim kamerası kullanılacak. Fakat bu durum yeni modellerdeki ön kameraların önceki seriyle aynı kalitede çekimler yapacağı anlamına gelmiyor. Samsung, Galaxy S24 serisinde olacak yazılım sayesinde özçekim kamerasında iyileştirmeler yapacaktır.

Arka kamerada ise ne gibi değişikliklerin olacağı bilinmiyor. Fakat Galaxy S23 Ultra'da görülen 3x optik zoom yerine Galaxy S24 Ultra modelinde 5x optik zoom olacağı belirtiliyor. Klasik ve Plus model için ise yükseltmeyle ilgili bilgi söz konusu değil.

Yeni seri için şarj kapasitesinde de uzun süre sonra belirgin bir artış bekleniyor. Kaynağa göre Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra modellerinde şarj hızları 45W'tan 65W'a yükselecek. Galaxy S24 modelinde ise şarj hızı 25W olacak.

(Kaynak: Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...