Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir kulübü satıldı mı merak ediliyor. Manchester City ve birçok kulübü barındıran City Football Group ile anlaşması gündemde olan Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı sorularının cevabı araştırılıyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı sorularının cevapları araştırılıyor. Premier Lig ekibi Manchester City'i de bünyesinde barındıran City Football Group (CFG) futbol odaklı anlaşma yapması konuşulan Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı? İşte detaylar...

BAŞAKŞEHİR KULÜBÜ SATILDI MI?

Başakşehir FK ve City Football Group arasında futbol odaklı iş birliği anlaşması imzalandı. Sosyal medya hesabından anlaşmayı duyuran Başakşehir, iş birliği anlaşmasının şartlarını da açıkladı. Anlaşmaya göre, CFG, Başakşehir FK'ya futbol stratejisi, oyuncu tarama, transfer ve süreçlerinin eğitimlerini de içeren futbol projelerinde danışmanlık desteği verecek. CFG, oyuncu transfer stratejileri, akademi gelişimi ve veriye dayalı içgörülerin kullanımı konularında uzun dönemli yönlendirmeler yapacak. Bu sayede CFG, Türkiye'de bilgi birikimini ve ilişkilerini geliştirecek. Başakşehir kulübü satıldı mı, kime satıldı?

City Football Group Yönetici Direktörü Brian Marwood anlaşma hakkında, Başakşehir'le çalışmak için sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Başakşehir'in Türk futbolu adına tarihi bir adım attığını ve bir ilki gerçekleştirdiğini ifade etti. Mutlu, gururlu ve heyecanlı olduğunu belirten Gümüşdağ anlaşmanın İstanbul Başakşehir ve Türk futboluna hayırlı olmasını dilediğini söyledi. 

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...