Vedat Muriqi eski defterleri açtı: Hak ettim, oynatılmadım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Vedat Muriqi eski defterleri açtı: Hak ettim, oynatılmadım

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performans sonrası Lazio'ya transfer olan, oradan da La Liga ekibi Mallorca'ya giden Vedat Muriqi, Lazio dönemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muriqi, kupada ve ligde iyi bir performans sergilediğini ancak Sarri tarafından ilk 11'de başlatılmadığını söyledi ve "Kendi hatalarım da vardı biliyorum ama o an kendimi çok iyi hissediyordum ve oynamayı hak etmiştim" ifadelerini kullandı.

2019 yılında Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan, sergilediği başarılı performans sonrası 20 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya giden Vedat Muriqi, burada beklentileri karşılayamadı. Sezon başında İspanyol ekibi Mallorca'ya giden Muriqi, Lazio'da geçirdiği döneme dair Corriere dello Sport'a önemli açıklamalarda bulundu.

"İLK YIL BENİM HATAMDI"

"Her şeyden önce takımda Immobile gibi bir yıldız vardı ve bu benim yer bulmamı zorlaştırdı" diyen Muriqi, "Sakat olarak geldim, Covid oldum ve Türkiye'den Serie A'ya adapte olmak zordu. İtalya'da seviye çok daha yüksek. Fiziksel olarak da hazır değildim. Yani ilk yılım benim hatamdı" dedi.

"OYNAMAYI HAK ETMİŞTİM"

Muriqi, "Sarri ile ikinci yılımda harika hazırlanmama rağmen onun oyununa uygun bir oyuncu olmadığımı söyledi. Eğer büyük kulüpte oynayan önemli bir oyuncuysanız mental olarak da kendinizi kanıtlamalısınız. Kupada Atalanya'ya gol attığımda ve sonrasında ligde de iyi oynadığımda ilk 11'de başlamadım. Kendi hatalarım da vardı biliyorum ama o an kendimi çok iyi hissediyordum ve oynamayı hak etmiştim" ifadelerini kullandı.

Vedat Muriqi eski defterleri açtı: Hak ettim, oynatılmadım

"İYİ ANTRENMAN YAPMAMA RAĞMEN..."

Sarri'yle konuşmaya gittiğini söyleyen Muriqi, "Bana neden şans vermediğini açıklaması için yanına gittim. 'Koç benden memnun değilsen söyle bana' dedim. İyi antrenman yapmama ve profesyonel olduğumu göstermeme rağmen onun oyun türüne uygun olmadığımı söyledi. Ben de teşekkür ettim ve gitmem gerektiğini anladım" ifadelerini kullandı. (A Spor)

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...