Yiğit Gökoğlan Çeşme Belediyespor'da! Galatasaray'dan amatör kümeye...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yiğit Gökoğlan Çeşme Belediyespor'da! Galatasaray'dan amatör kümeye...

FUTBOL Haberleri

2011-12 sezonunun ara transfer dönemine damga vuran ismi Yiğit Gökoğlan kariyerine Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Çeşme Belediyespor'da devam edecek. Galatasaray'ın 2.5 milyon Euro bonservis ödeyerek Manisaspor'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Yiğit Gökoğlan, Sarı-Kırmızılı kulübün tarihindeki en kötü transferler arasına girmişti.

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor'un tecrübeli kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Çeşme Belediyespor'a transfer oldu.

Manisaspor'da başladığı kariyerinde büyük çıkış yapan ve 2011-12 sezonunun ara transfer dönemine damga vuran ismi Yiğit Gökoğlan, 2.5 milyon euroya Galatasaray'a transfer olmuştu. Tecrübeli kanat oyuncusu serbest düşüşe geçen kariyerini bir türlü ayağa kaldıramadı ve 33 yaşında amatöre kadar düştü.

Çeşme Belediyespor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup'ta ilk yarıyı 24 puanla dördüncü sırada tamamlamıştı.

https://twitter.com/AltLiglerTR/status/1612907615134121986

PARA SAÇMA ŞOVU ÇOK KONUŞULDU

Ocak 2012'de Manisaspor'dan Galatasaray'a 2.5 milyon Euro'luk bonseğrvis bedeliyle transfer olan Yiğit Gökoğlan, Sarı Kırmızılılar'da fazla forma şansı bulamadı.

Orta saha, daha sonra Orduspor, Eryicesspor ve Akhisar Belediyespor'a kiralık gönderildi. 2014-15 sezonunun ilk yarısını Galatasaray A2 takımıyla geçiren Yiğit Gökoğlan, Engin Baytar ile arabasın içerisinde paraları saçarken çektiği video ile gündeme oturmuş; devre arasında da Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı feshederek Akhisar Belediyespor'a imza atmıştı.

Yiğit Gökoğlan Çeşme Belediyespor'da! Galatasaray'dan amatör kümeye...

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...